OBAVEŠTENjE !!!

ZBOG UVOĐENjA VANREDNOG STANjA U REPUBLICI SRBIJI, ŠALTERI JKP “Parking servisa” Požarevac NEĆE RADITI DO DALjNjEG. ZA SVE POTREBNE INFORMACIJE DOSTUPAN JE

INFO TELEFON

0800 111 012

I INFO MAIL

info@parkingservis.com

Hvala na razumevanju!

Zajedno do pobede!

 

4. februara JKP “Parking servis” Požarevac zvanično je pustio u rad dve lokacije nove B zone, to su Blok Sinđelić, ograđeni parking prostor u Sinđelićevoj ulici, i Blok Davorjanke Paunović, parking prostor koji se prostire od raskrsnice ulica Njegoševe i Jovana Šerbanovića, i nastavlja se na ulicu Davorjanke Paunović kod “Elektromorave”. U novoj B zoni stanari imaju pravo na povlašćenu parking kartu po ceni od 380 dinara, za sve ostale vozače cena parkiranja za 1 čas iznosi 60 dinara, a maksimalno vreme parkiranja je ograničeno na 120 minuta. SMS broj za novu B zonu je 8120.

JKP “Parking servis” Požarevac postavilo je držače za bicikle u ulici Moše Pijade, u sklopu kampanje koju promoviše Udruženje parkirališta Srbije “Automobil parkiraj, okolinu sačuvaj”. Držaci za bicikle su poklon JKP “Parking servisa” Beograd. U narednom periodu držači će biti postavljeni na još nekoliko lokacija u gradu, u cilju promocije održivih vidova saobraćaja i podizanju svesti o zaštiti životne sredine.

 

BEBI PARKING MESTO – NOVA USLUGA

JKP “Parking servis” Požarevac je od ponedeljka 9. septembra 2019.godine počelo sa izdavanjem BEBI PARKING KARTE za besplatno korišćenje rezervisanih Bebi parking mesta na dve lokacije u gradu:

– Nemanjina ulica (ispred vrtića “Pčelica”)

– ulica Jovana Šerbanovića (ispred Dečijeg dispanzera).

BEBI PARKING KARTE se izdaju sa rokom važenja do detetovog prvog rođendana.
Zahtev se podnosi u upravi “Parking servisa” u ulici Voje Dulića 28.

JKP “Parking servis ” Požarevac obaveštava javnost da se od ponedeljka 9. septembra 2019. godine parking prostor ispred vrtića “Pčelica” u Nemanjinoj ulici uvodi u sistem naplate parkiranja ZONA I.

Od 1. avgusta 2019. godine JKP “Parking servis” Požarevac korisnicima javnih parkirališta odobrava mogućnost plaćanja Dnevne parking karte sa POPUSTOM OD 50% ukoliko izvrše uplatu u roku od osam dana od dana izdavanja.

OBAVEŠTENjE O RADNOM VREMENU

Obaveštavamo korisnike da će od ponedeljka 8. aprila šalteri JKP „Parking servisa“ raditi radnim danima od 7:30 do 20 časova, subotom od 8 do 14 časova.

PROŠIRENjE DRUGE ZONE NAPLATE PARKIRANjA

JKP “Parking servis” Požarevac obaveštava javnost da se od ponedeljka 4. marta 2019. godine počinje sa naplatom parkiranja u novim ulicama i to: Vardarska, Njegoševa, Bratstva i jedinstva, Užička i Jug Bogdanova. Podsećamo da u Drugoj zoni postoji plaćanje na dva sms broja, SMS 8122 30 din/1h i SMS 8123 150 din za višesatnu parking kartu.

JKP “Parking servis” Požarevac obaveštava javnost da će od 1.3.2019. godine zatvoreno parkiralište “Dom omladine” u ulici Jovana Šerbanovića raditi 00-24 časa, zbog izmeštanja depoa za odneta nepropisno parkirana vozila specijalnim vozilom “pauk”. Vlasnici uklonjenih vozila će svoja vozila moći da preuzmu na ovom parkiralištu u svakom trenutku.

Besplatna info linija 0800/111-012

 

 

Način plaćanja

 

 

Grad Požarevac

 

Parking zone