JKP “Parking servis” Požarevac obaveštava javnost da će za vreme izvođenja radova na izgradnji kružnog toka u ulici Moše Pijade, posebna parkirališta “Pijaca” i “Dom omladine” biti oba u funkciji i radiće po ustaljenom režimu. Ulica Jovana Šerbanovića biće zatvorena kod skretanja za Prekršajni sud, tako da će parking u toj ulici biti komplet u funkciji, i zatvoreno parkiralište i ulični parking.

OBAVEŠTENjE O RADNOM VREMENU

Obaveštavamo korisnike da će od ponedeljka 8. aprila šalteri JKP „Parking servisa“ raditi radnim danima od 7:30 do 20 časova, subotom od 8 do 14 časova.

PROŠIRENjE DRUGE ZONE NAPLATE PARKIRANjA

JKP “Parking servis” Požarevac obaveštava javnost da se od ponedeljka 4. marta 2019. godine počinje sa naplatom parkiranja u novim ulicama i to: Vardarska, Njegoševa, Bratstva i jedinstva, Užička i Jug Bogdanova. Podsećamo da u Drugoj zoni postoji plaćanje na dva sms broja, SMS 8122 30 din/1h i SMS 8123 150 din za višesatnu parking kartu.

JKP “Parking servis” Požarevac obaveštava javnost da će od 1.3.2019. godine zatvoreno parkiralište “Dom omladine” u ulici Jovana Šerbanovića raditi 00-24 časa, zbog izmeštanja depoa za odneta nepropisno parkirana vozila specijalnim vozilom “pauk”. Vlasnici uklonjenih vozila će svoja vozila moći da preuzmu na ovom parkiralištu u svakom trenutku.

Besplatna info linija 0800/111-012

 

 

Način plaćanja

 

 

Grad Požarevac

 

Parking zone